top-verkstad.jpg                        Ex.                                                                                                 

Service & Reparation  

Vi som servar och reparerar alla bilmärken och med kunskap och utrustning för att även klara den moderna avancerade tekniken.

 

Lämna in din bil tryggt och säkert till oss vi servar och reparerar alla bilmärken 

 Vad är en orginaldel?


En orginaldel är samma eller bättre kvalitet än den del som satt i bilen när den var ny.

När en bil tillverkas av bilproducent som till exempel Volvo, Audi eller Toyota så kommer cirka 80% av alla delar till bilen från underleverantören som är experter inom just sitt område.

 
Biltillverkarna rekommenderar alltid en originalreservdel från just dom, men det som är viktigt för dig och din bil är att reservdelen har rätt kvalitet och inte vilket märke som stor på kartongen. Vi köper våra reservdelar från samma leverantör som levererar till biltillverkarna, så hos oss hittar du originaldelar med 3-års garanti.

 Samma reservdel till bättre pris?

 Det är ganska enkelt, vi  håller alltid nere våra kostnader vilket gör att vi kan erbjuda prisvärda originalreservdelar med 3-års garanti. Hur håller vi nere kostnaderna.
Vi har inte några mellanhänder, vi köper direkt från tillverkarna. Det ger oss full kontroll på kvalitén och inga onödiga kostnader. Vi köper in reservdelar till alla bilmärken, vilket ger oss stora volymer. Det gillar våra leverantörer och kan ge oss bättre priser. Sist men inte minst, vi tar inte betalt för märket på kartongen.
 
2:or på kontrollbesiktningen?
Allt fler bilägare låter en ackrediterad bilverkstad ”släcka” de tvåor som bilen fått vid den obligatoriska kontrollbesiktningen.
 
Det kan spara både tid och pengar och ge mindre miljöpåverkan om du kan göra reparation och kontroll hos en ackrediterad bilverkstad som finns i närheten istället för att åka tillbaka till besiktningsstället.
Förutsättningen för att vi ska få släcka tvåor är att verkstaden själv utfört reparationen.
 
En bilägare kan alltså inte själv reparera sitt fordon och få tvåan släckt hos en ackrediterad bilverkstad.

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)